En nybörjarguide till grafikkort

Medlem
En nybörjarguide till grafikkort

<center><a href="http://www.sweclockers.com/imagebank/200810/Radeon_4830_1sto0..."><img src="http://www.sweclockers.com/imagebank/200810/Radeon_4830_1sto0..." style="border: 1px solid black" width="350"></a></center>
För någon månad sen så valde jag att skriva om grafikkort som min slutprojekt i kursen "Datoranvändning och datorteknik" i form av en "Grafikkort för nybörjare"-rapport. Jag måste säga att jag la ner på tok för mycket tid på det, satt i flera dagar med rapporten. Det fanns alltid något mer som jag ville ha med i rapporten. Lyckligtvis blev jag nöjd i slutändan (jo, det blev ett slut) och nu fick jag tillbaka den med endast små stavfel här och där.

Så jag tänkte att kanske någon annan här kunde ta nytta av min rapport. Speciellt nu när det närmar sig jul och någon nära och kär önskar sig ett nytt polygonskyfflande monster och du vill veta hur ett grafikkort fungerar exakt innan du ger dig ut i grafikkortsdjungeln.

Det är som sagt ingen rapport om vad som är bäst på marknaden just nu, utan mer om ett grafikkorts delar och teknikern bakom. Blev lite långt Multi-GPU kapitel dock. Men det märker ni säkert själva. Om ni vill bara se vad som är hett just nu så rekommenderar jag att ni klickar över till och tittar in deras tester.

Tycker ni att jag skrivit fel någonstans eller att jag är helt ute och cyklar så säg gärna till i kommentarerna, speciellt eftersom jag inte är någon grafikkorts guru även om jag lärde mig väldigt mycket under rapportens gång. Eller ännu bättre är om ni skriver om det själva så att jag bara kan lägga in (slipper jag arbeta ).

Dessutom så har det varit väldigt tyst här på bloggen, men det är väl mest för att jag känt att jag inte haft något vettigt att säga. Däremot så har jag nog något som borde komma upp inom några dagar (förhoppningsvis) som jag själv tycker är grymt intressant. Stay tuned!

#blogg

Medlem
En nybörjarguide till grafikkort

Nice,

Själv skrev jag en liknande uppgift i 1an (på gymansiet) , fast den handlade om nybörjarguide för dator användare och riktade sig mot pensionärer lol

Jag la ner väldigt mycket tid på den , däribland en hel del onödigt

Inaktiv
1
Skriv svar