Lathet upphör

Medlem
Lathet upphör

Över en månad sen jag bloggade sist? Har verkligen varit för inaktiv på senaste. Det beror nog mest på att studierna verkligen börjar torna men det är väl egentligen ingen ursäkt. Men jag tänker inte beklaga mig mer om det utan ta mig själv i kragen och förhoppningsvis hinner jag skriva något intressant innan alla tentor dyker upp. Jag funderar på något gällande interaktivt berättande, något jag haft kurs i nu på våren (ett väldigt intressant ämne med många tvistande åsikter).

Tills dess får ni njuta av en låt som jag helt fallit för, Happy Up Here av Röyksopp som troligtvis har den coolaste musikvideon sen... de gjorde Eple för en massa år sen skulle jag nog säga. Dessutom passar det in med speltema så score!

<object width="560" height="345"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KmcPeuf5aXo&hl=sv&fs=1&color1=0x3a3a..."></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KmcPeuf5aXo&hl=sv&fs=1&color1=0x3a3a..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="345"></embed></object>

#blogg

Medlem
Lathet upphör

Röyksopp är awesome! Diggar verkligen Remind Me videon också!

1
Skriv svar