Medlem
Gunman

Gunman Chronicles är ett spel som inte många har testat på, det kom från ingenstans och gav ett intryck som bara ett spel med Quake2motorn kan ge.
är lite osäker men tror att spelet kom ut ibörjan av år 2000 det var en doft av mörk hård framtid.

Kapten Archer och har precis blivit befodrad till General då den förra blev uppäten av en utomjordisk ras kallad Xenomes under ett krig på planeten Banzur Prime Kapen Archer dödar det han ser och han och sin nya armé ger sig av i rymdskeppen. Några år senare så har aliens blivit smartare och snabbare Vem eller vad har skapat dessa varelser? och vad driver dom att försöka döda och erövra oss? Spela spelet så får ni allt se.

[i]Nordsoldater in space[/i]

Detta spel utspelar sig i framtiden en framtid som påminner om filmen "The postman" Då allt har forskats på vapen och inget på bra skyddsplagg då kläderna man har på sig ser ut som något från inbördeskriget. allt detta ger en härlig känsla och även en spännande story om kriget mot Xenomes.

#blogg

Medlem
Gunman

Ja! Kom ihåg hur jag körde demot och tyckte det var kul... men pengarna räckte inte till och sen föll det i glömska. Blir att leta upp i någon butik. Tack för tipset!

Medlem

Lugnt, kul att man kan hjälpa till att få folk spela gammla härliga spel ^^

Inaktiv

Gunman använder ju HL-motorn. Bra lir är det också.

Medlem

Och HL använder en moddad Quake2 motor.

1
Skriv svar