Tuffaste Spelskurkarna

Medlem
Tuffaste Spelskurkarna

[i]Något som endel spel måste ha för att man ska tycka att ett spel är bra eller mer eller mindre fungerande så måste det finnas tuffa spelskurkar, allting ifrån vanliga människor till stora feta monster.[/i]

Sephiroth: En skapelse från "läkarskolan" Soldier, tagit gener ifrån ett projekt som mer eller mindre blev förmäktigt och kundes ej kontrolleras. Blev Duktig i alla olika kampsporter som t.ex Ninjutsu och Drak-summonering.

Bison: En trevlig kille som vill inget mer än tjäna pengar på världens plågor som finns där ute och om det inte finns så skapar han dom. Guile Har alltid en armbåge i ryggen på honom och det gör honom lite små sur.

Ganon: En konstig varelse som gör allting för att trolla bort Zelda så att Link får tårar i ögonen. Magi som Ganon kan göra är allting ifrån transformation till Skjuta magibollar som kan lätt tas hand om med en håv.

Bowser: Bowser är egentligen inte så stort hot nånstans men det som driver honom är att kidnappa Peach och tvinga henne att säga "ja" till att bli hans brud. (vad konstiga varelser det skulle bli av det om dom förökade sig) Men Mario Mario tar sig stora hopp över rör och fiender för att rädda sin Prinsessa.

Liquid Snake: Ok, denna är inte direkt så tuff men han har något som gör att man har svårt att inte tycka att han är speciel. Han kan sprängas & bli nerputtad nerför stora stup men kommer alltid tillbaka med frasen "It's not over yet Snake!"

Jag kan såklart fortsätta lite till men tycker att det räcker för idag. Men hoppas ni haft en trevlig stunds läsning iaf.

#blogg

Medlem
Tuffaste Spelskurkarna

Niko Bellic är tuff


signatur

Bengebolle

Medlem

Niko Bellic? vad är det förnågon spelskurk?

1
Skriv svar