Broken Sword

Medlem
Broken Sword

Broken Sword - The shadow of the Templars kom 1996, och skapades av Virgin Interactive Entertainment, Testade detta spel först till Playstation då det fanns en leksaksaffär med montrar som man kunde testa olika spel. Gillade spelet lite halvt men hade problem med att styra pekaren dit den skulle, Köpte det dock senare till Dator och det var en härlig upplevelse med vilda konspirationer.

Man spelar en Amerikansk Turist med namnet George Stobbar som sitter på ett café i Paris och njuter av solen och sitt kopp kaffe, men från ingenstans kommer en Clown med ett dragspel och spelar utanför och går sedan in i Cafét och lämnar kvar sitt instrument och springer därifrån. Efter några sekunder så sprängs hela stället men George klarar sig dock mirakelöst. Detta blir en lång resa för att hitta den som mördade dom på Cafét men han är inte ensam han får en trevlig reskamrat med namn Nico Collard en kvinnlig journalist och detta blir början på en lång historia om Templar riddare och Clowner.

Detta spel är det första spelet i Broken Sword-trilogin och som jag anser är det bästa också. Så om ni gillar peka & klicka spel och har ej spelat detta så försök göra det ni kommer inte bli besvikna.

hittade ingen bra Clown bild så Det blev en Kors i taket riddare istället

#blogg

1
Skriv svar