Korta spel

Medlem
Korta spel

När man sitter och spelar spel och man verkligen har suttit sig in i spelet och känner att detta är det bästa spelet man någonsin spelat så kommer det nästan alltid något som förstör det, och vad är det undrar ni? jo det är Slutet av spelet som kommer och förstör att att man inte får spela mera av spelet. Inga fortsatta banor och inge mer springades i korridorer eller i öppna landskap för man har kommit till slutet och man känner att man vill bara ha mer!

Då tänker man på dom som gör spel och varför dom inte kunde förlängt spelet lite till med lite flera quest eller mera banor. Dom flesta fixar fram expansion packs som får en att börja springa igen i korridorer eller i öppna landskap. Men då börjar man undra varför la dom inte till detta till orginal spelet? Varför fanns inte det med till spelet i grund och då blir man såklart irriterad och börja tycka att spel utvecklare borde tänka på sådant.

Men sedan så kommer man på att det är inte utvecklarna man ska skylla på utan det är dom som gjort manuset till spelet som man ska hata och ogilla för dom inte hade tänkt på ett längre spel, och skrivit ner dom sidorna som fattades som las med i expansionet men ej i grundspelet som borde egentligen ha släppts med grundspelet. Men det är då man tänker till igen och upptäcker att hela världen bygger just på expansioner t.ex Böcker, musik skivor, kläder och massa annat. Det är då man ska klaga på att spelen är korta för att världen är dum.

#blogg

1
Skriv svar