Nu var en till resa avklarad

Medlem
Nu var en till resa avklarad

Japp, nu har man varit igen i Liberty City och hängt runt med Tony "Gay Tony" Prince. Och det var en resa som var förbaskat bra.

Man minns första gången när man såg något ifrån Grand Theft Auto och det var på högstadiet på en rast då några äldre ungdomar satt och spelade. Man minns fortfarande hur navigations nyckeln snurrade halvsegt fram när dom valde att starta igång första banan. Den gulklädde mannen som sprang runt och slogs, och då tänkte man att okej detta spel är inte så intressant är som vilket spel som helst. Men det var när man såg att man kunde sno bilar och köra över folk, och även skrämma folk att gå på tågrälsen som man började tycka att spelet var fantastiskt. Själva historien i GTA 1 kommer jag inte ihåg minns knappt om det fanns nån historia samma sak med GTA 2. Men allting förändrandes i GTA 3 det är där som spelserien verkligen tog fart.

Ja resten är nu mer eller mindre historia. Ett spel som har fått mycket ris och rosor för sina olika synvinklar på livet, och man måste verkligen ge en applåd till Rockstars att dom vågat att göra ett spel där det är okej att vara lite elak. Ser fram emot nästa historia och hoppas att det kommer att bli minst lika bra som The Ballad of Gay Tony.

#blogg

1
Skriv svar