Bond, James Bond.

Inaktiv
Bond, James Bond.

När Ian Flemming satt vid sitt bord 1953 och skapade den fiktive karaktären James "007" Bond kunde han knappast förutse hur länge denne man med minst nio liv skulle leva! Som bekant har han, James alltså, tagit steget ur boken och in i filmen. Men han slutade inte flirta med Money Penny eller göra Q till vansinne där, han tog det till spelen med! Redan 1983 rullade de första Bond-spelen ut till spelmaskiner världen över. Och vi har inte tröttnat! Eller?

<table><td><img src="http://upload.moldova.org/movie/actors/d/daniel_craig/daniel-..." width=200 height=280></td><td>Idag har <a href="http://www.fz.se/nyhetsarkiv/?id=25823">FZ</a>, bland andra sidor, visat upp bilder från det kommande James Bond-spelet "Quantum of Solace". Ett spel med <a href="http://www.imdb.com/title/tt0830515/" target=_blank title="Imdb om kommande Bond-filmen">samma titel</a> som den kommande 007-filmen med, för andra gången, den utomordentlige Daniel Craig som mannen med rätt att döda.
Bland annat stoltserar spelet med att använda samma grafikmotor som, även det, det ypperliga Call of Duty 4. En högst kompetent arbetshäst, med andra ord. Men kan utvecklarna <a href="http://www.fz.se/foretag/treyarch">Treyarch</a> slå guld av denna ofta högst oklanderliga filmserie i vilken vi alla lärt oss älska James Bond?
</td></table>

Vad är det då som gör ett Bond-spel bra? Många pratar om Goldeneye (N64) lite med en tår i ögonvrån om tiden då spel verkligen var som bäst. <a href="http://www.fz.se/bilder/?id=69926">Grafiken</a> i kommande spelet ser det inte ut att vara något fel på, men det är kärnan som är det essentiella! Jag skulle älska att se ett spel med och om agent 007 där du får möjligheten att spela kort, röka cigarr,köra fräscha bilar, skalla skurken mellan ögonen och inte minst överraska en intet ont anande kvinna i spelet med en flaska Bollinger från -67. Får jag det av Treyarch; så har de mig innan spelet nått butikshyllorna!

#blogg


signatur

sibbor: [...]eller hävdar att 60GB PS3 skulle vara en svart, tung, het stekpanna...
Min Blogg: Noir

1
Skriv svar