Kunglig åktur med BC-Volvo

Inaktiv
Kunglig åktur med BC-Volvo

<img class="" alt="" align="middle" src="http://www.grin.se/img/uploads/Image/Marketing/VolvoC30/Volvo..." />

Du har förmodligen sett våran Bionic Commando-bil vid det här laget. Vi visade upp den för första gången på Dreamhack Winter 2007. Sedan dess har den kunnat ses på otaliga ställen, så som Götgatan i torsdags.

Våran Volvo C30 är självklart en biobil, det vill säga en som går på ett alternativt bränsle för att skona miljön. Vi kör på Ethanol E85 för de som är intresserade. Nu har fler personer hakat på trenden, som vi säkert skapade (hmmm). Bland annat Kungen, ni vet han som åker runt och gör reklam för Sverige världen.

<img class="" alt="" align="middle" src="http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/dynamic/00485/05s15-knug..." />

Kungen har en likadan C30 som vi har, det vill säga en som går på Ethanol. Hans har dock betydligt färre klistermärken och om han så önskar hjälper vi honom givetvis med att hotta upp kärran. En annan kung som kör Volvo C30 är Zlatan Ibrahimovic. Han rattar en C30 T5, det vill säga en som inte är lika snäll mot miljön, men har desto fler hästkrafter att leka med. Även Zlatan saknar klistermärken, och det är bara för honom att ringa om han vill ha lite BC-tuning.

<img class="" alt="" align="middle" src="http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00499/zlatan-vol..." />

Zlatan spelar tv-spel. Bland annat Fifa som han berättade för oss vid ett tillfälle. När Bionic Commando är ute ser vi till att han får ett sådant i brevlådan där nere i Italien.

Summan av det hela är i alla fall att vi har en kunglig kärra - bevisligen. Och att både Kungen och Zlatan har ballare fägar än oss. Det måste vi ändra på...

#blogg

1
Skriv svar