Speltestare i Barcelona

Inaktiv
Speltestare i Barcelona

Till skillnad från oss så har Barcelona inte ledigt imorgon. Alltid något att glädja sig åt när kollegorna där sitter några meter från stranden och har värme mest hela tiden. Sen att de tydligen är bättre än oss på fotboll, det är inget vi noterar.

Varför massa snack om Barcelona? Det har du nog räknat ut av rubriken. Vi letar just nu efter en datorkunnig person som även gillar att spela. Och som kan tänka sig att bo i Barcelona. Är det du? Isf ska du maila in din resumé och ett personlig brev till oss. Du kan skriva på svenska - han som läser annonsen är nämligen svensk.

Jobba jobba joooooooba!

Du kan även kika på vår jobbsida för andra tjänster hos oss också. Vi söker personal i Stockholm, Göteborg och Barcelona. www.grin.se

Utöver att vi söker folk, så tänkte vi också passa på att tacka alla som spelade Bionic Commando Rearmed på Dreamhack. Vi fick enormt bra feedback och ser verkligen fram mot lanseringen av spelet. Och nej, vi har inte ett exakt datum ännu då det är våra utgivare som bestämmer det. Så snart vi har ett datum kommer vi att skrika oss hesa - var så säkert. Så håll koll på bloggen, eller läs det på Fragzone. På tal om FZ, missa inte deras preview på Bionic Commando och Bionic Commando Rearmed.

#blogg

1
Skriv svar