Ny Terminator Salvation filmtrailer

Inaktiv
Ny Terminator Salvation filmtrailer

En ny trailer från kommande filmen Terminator Salvation hade premiär i natt. Som du kanske vet om utvecklar vi spelet på filmen.

<object width="400" height="327" id="uvp_fop"><param name="movie" value="http://l.yimg.com/cosmos.bcst.yahoo.com/up/fop/embedflv/swf/f..."></param><param name="flashVars" value="id=12282404&rd=eyc-off&ympsc=&postpanelEnable=1&prepanelEnable=1&infopanelEnable=1&carouselEnable=0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed width="400" height="327" id="uvp_fop" allowscriptaccess="always" src="http://l.yimg.com/cosmos.bcst.yahoo.com/up/fop/embedflv/swf/f..." type="application/x-shockwave-flash" flashvars="id=12282404&rd=eyc-off&ympsc=&prepanelEnable=1&infopanelEnable=1"></embed></object>

#blogg

Medlem
Ny Terminator Salvation filmtrailer

Tycker tyvärr den här filmen glider mycket ifrån orginal trilogin..


signatur

Don't tell me i got no life, im a gamer, i got millions.

Medlem
Skrivet av KlosterKatten:

Tycker tyvärr den här filmen glider mycket ifrån orginal trilogin..

Men trean vill jag helst glömma helt att jag såg och denna ser underhållande och rätt så skitig ut så jag välkomnar den med öppna robotarmar.


signatur

Let man´s petty nations tear themselves apart. -Kola Tompa

Medlem

Själv tror jag detta kommer bli min favorit terminator film. Just för att dom blandar in lite tänk, även om det följer samma spår som de flesta sci-fi filmer. Just extensiella frågor och tänkande. Men det blir iaf en till nivå istället för allt pang pang <.< Som visst, kul att slö titta men blir ju aldrig riktigt... ja... Wohow.

/Alex
@Start And Select
http://startandselect.wordpress.com

1
Skriv svar