Och vinnaren (av min mycket bättre tävling än Jonas) är...

Medlem
Och vinnaren (av min mycket bättre tävling än Jonas) är...

<img src="http://www.superplay.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=3936" width=400>

...<b>ThomasT</b>! Följande motivering var visserligen lite sen, men eftersom jag ändå glömde välja vinnare igår kväll, och den var så skönt skriven, föll jag som en fura när jag såg den i morse. Så här ser den ut:

<i>Min favoritbil är Skoda Felicia, just av den anledningen att det inte finns någon bättre bil att åka innan man ska ha spelturnering med några kompisar. Den usla komforten tillsammans med den usla designen fyller en av ilska. Och det faktum att bilen inte finns med stötdämpare gör en ännu argare då man ser motordelar flyga. Och när man till slut anländer med en öm rumpa är man så sur och taggad att man måste ta ut det på spelet och då ligger alla risigt till. Segern är garanterad, ingen vågar gå emot en. Det är därför Skoda Felicia är min favoritbil. Das Gamerplåtburk. </i>

<b>ThomasT</b>, maila mig på <a href="mailto:mats@superplay.se">mats@superplay.se</a> med ditt namn och din postadress så är du snart den lycklige ägaren (eller Tradera-säljaren, men då skickar vi Super PLAY-gorillorna hem till dig - vi vet var du bor! ) av ett signerat ex av <i>Gran Turismo 5 Prologue</i>.

Som ett litet tröstpris ger jag ännu en sådan där liten <i>Alone in the Dark</i>-brandsläckarnyckelring till den första som mailar mig och ber om den (och inte heter <b>Jonas Högberg</b>), med korrekt postadress, namn och allt sånt. Se så, skynda på! Nyckelringen ser ut ungefär som nedan (tappade bort bilden av den förra, så jag fick göra en för hand) och är kanske 6-7 cm lång.

<img src="http://www.superplay.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=4299" width=400>

#blogg

Inaktiv
Och vinnaren (av min mycket bättre tävling än Jonas) är...

Äsch, jag som trodde fjäsk lönade sig..
Ajja, grattis ThomasT! Jag kan ta spelet som betalning för att jag är med i dina serier ;P


signatur
Medlem

Grattis ThomasT!

Stort grattis...

Va, fick du ett bra spel? (the mind boggles)

Ro hit den där brandsläckaren, Mats!!!


signatur

Kittens are for real!

Medlem

Jag vann!!! =)=)=)=)

Medlem

Kom och ta den, Jonas Högis!

1
Skriv svar