Dreamhack - första kvällen

Medlem
Dreamhack - första kvällen

Det är lite pinsamt att erkänna det offentligt så här, men jag är Dreamhack-oskuld. Eller var, snarare - vid tolvtiden idag anlände vår lilla delegation till Elmia i Jönköping i förlags-Volvon. Det var jag, FZ-John, FZ-Tomas, PCG-Emil och så den där mystiskt leendee Calle som ingen vet vem han är här med egentligen. Just nu bloggar jag från vår lagom stora monter, där vi testar spel med läsare, icke-läsare och några människor som rimligen inte hört talas om tv-spel tidigare i sitt liv. John hävdar att man mer än gärna åker hem igen på måndag, men hittills har jag rätt kul!

<img src="http://www.superplay.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=4302" width=600>
Ovan ser ni hur det ser ut i montern just nu - FZ-Tomas i bakgrunden står och ser bister ut för att de köande inte ska välla in och slita åt sig Rock Band-instrumenten.

#blogg

Medlem
Dreamhack - första kvällen

Tycker synd om dom, Fender Stratocaster är så mycket roligare att spela med.


signatur

dom förnedrar hela Gamer-world!!!

Medlem

Eh, hotar ni med kastrering om de inte spelar? Alla ser ut som de är på begravning. Eller det är kanske så det är på DH...

Medlem

Vi har en Stratocaster, bara det att den är från den första batchen, den med kvalitetsproblem, och gick i stort sett sönder när vi packade upp den... Men det är annars en trevligare gitarr.

FOlk ser nog allvarliga ut för att de koncentrerar sig :). Har lite bilder på andra människor som ser gladare ut, kanske med John, som jag borde lägga upp vilken dag som helst nu..

1
Skriv svar