Steve - rätt upp i ansiktet

Medlem
Steve - rätt upp i ansiktet

<img src="http://www.superplay.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=4366" width=500>

<b>Steve Jobs</b> sade på fullaste allvar att (jag parafraserar) <i>"Iphone kommer att kosta $200 i hela världen, oavsett land, oavsett skatter. Jag lovar. Jo, det är sant, jag lovar alltså!"</i>. <b>Steve Jobs</b> ljög oss rätt upp i ansiktet. Iphone kommer i Telias hårdhänta regi att kosta 2500 svenska, d v s omkring $400 eller i runda slängar dubbelt så mycket som <b>Steve</b> lögnaktivt hävdade. Vill man dessutom ha ett abonnemang får man lägga minst ett par hundra i månaden, plus ytterligare 200:- om man vill kunna surfa obegränsat. Det är förmodligen ingen som är förvånad, åtminstone inte de som haft något med Telia att göra tidigare.

Det positiva med det här är att jag slipper oroa mig för om jag ska köpa en Iphone eller inte - det ska jag fan inte för de pengarna. Med lite tur visar det sig att Telias monopol bara gäller några månader, och att 3 eller Tele2 kommer med ett mer verklighetsförankrat erbjudande till hösten, då mitt nuvarande abonnemang går ut.

#blogg

Medlem
Steve - rätt upp i ansiktet

Jösses sicken prissättning... no Monkey Ball for you

Inaktiv

Iphone var coolt när man nästan var ensam att ha en:)
Jag vill vara cool:(

Inaktiv

Fast jag tyckte inte priset var så dåligt ändå. Man har ju faktiskt sett nya telefoner ligga på runt 4-5 tusen.


signatur

R.I.P Superplay

Medlem

Priset för själva telefonen är väl rimligt (även om det innebär att Steve Jobs blåljög), men abonnemanget är inte okej. Telia i toppform, förstås.

1
Skriv svar