LotL - nu med ännu mer kul!

Medlem
LotL - nu med ännu mer kul!

<i>Limbo of the Losti</i> är ett äventyr i klassisk stil, som nyligen recenserades på bland annat GamePlasma, som hävdar (och troligen har rätt i) att spelet har snott nästan allt från andra spel, främst Oblivion. Men <i>LotL</i> har också lånat bakgrunder från t ex <i>Unreal Tournament 2004</i> och <i>Painkiller</i>, och drar sig inte ens för att klippa ihop en introfilm av snuttar från Disneyfilmen Pirates of the Caribbean! Och nu till det allra mest komiska i hela den här vansinniga soppan: originalspelet som en gång i tiden kom ut på Amiga hade även det stulna bakgrunder, från klassiska <i>Guy Spy</i>! Bilderna nedan visar med all önskvärd tydlighet att man redan då visste hur man stal och lätt modifierade bakgrunder från andra spel (titta på de upplysta dörrarna, vilka bara har målats över i den gråaktiga bilden från <i>LotL</i>).

<img src="http://www.superplay.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=4500">
Guy Spy (Amiga)

<img src="http://www.superplay.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=4502">
Limbo of the Lost (Amiga)

Om du vill läsa mer om denna fantastiskt underhållande fars, kolla in denna diskussionstråd (från vilken jag snodde bilderna ovan, som finns som animerad gif där): [http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=310683]

#blogg

Medlem
LotL - nu med ännu mer kul!

Det är en helt hilarious historia. Jag gillar bäst utvecklarnas egen ursäkt: "Vi är ledsna att det blev så här. Hade vi vetat om det så hade vi förstås inte gjort så." - Sagt av chefen för den tre man stora studion, som dessutom är ansvarig för all bakgrundsgrafik.


signatur

*** La Alma De La Selva! 28-29/4 -02 *** | Da Blogg

1
Skriv svar