Gissa bajset!

Skägg.
10 Chambers
Gissa bajset!

"Gaaapa stooort! Mmm..."

Svar: det här är vad Bethesda skiter ur sig (läs: ger ut) när de inte är upptagna med att sunka ner Fallout-licensen.

I Rogue Warrior (till skillnad från Rouge Warrior, som EA släpper i höst där du är en make up-artist från helvetet - now kick some ass!) spelar du som den Norris-tuffe specialagenten Richard "Demo Dick" Marcinko - baserad på en Sly-typ som enligt utsago gjorde alla möjliga vidriga grejer för den amerikanska armén under 60- och 70-talet. Rogue Warrior visades upp för första gången i London förra veckan, och utvecklingen har återigen nått alpha-skede efter att man lade ner originallicensen för att... tja, Bethesda tyckte inte att det var tillräckligt med fokus på karaktären Marcinko.

Resultatet, undrar du? Djup, karaktärsdriven handling då, eller? Nej, Postal 2-blodig action (minus kattljuddämpare, mind you) med en riktigt dick (höhö) i spetsen för spelet. Huvudkaraktären vrålar nämligen "Fuck me!", "SHIIIIIAJT!" och "FÖökkKKING BASTARDS!" varje gång han lägger an och fyrar av. Varje gång. Röstskådespelat av Mickey "Comeback Kid" Rourke. Det blir lite tjatigt. Det blir fånigt. Det blir lite roligt ett tag, och det blir uråldrigt och till sist asadödsatråkigt.

Nej tusan, det här ska ni inte ha. Jag kan recca det redan nu, efter att ha sett lite ingame-sekvenser under en kvart eller så:

2%

Askackigt värre.

Du ska akta dig för Rogue Warrior. Du ska inte ens snegla på det. Det här har potential att bli ett av de sämsta spelen någonsin. Onyanserad dissning? Kanske, men - alltså - det såg grymt dåligt ut. Grymt.

Nu vet ni.

#blogg


signatur
1
Skriv svar