*Retas*

Om ungefär en vecka tar vi ett par steg till online. Two small steps for man, two giant leaps for mankind. Eller okej, kanske inte. Men att få läsa mer unikt artikelmaterial på sajten är något vi tjatat om ska komma länge. Det är det ena. Vad och hur ofta är inte hugget i sten, men det kommer bli recensioner, artiklar och en och annan tips- och tricks-grej. Framför allt siktar vi på en regelbundenhet; nya som gamla läsare ska hitta något intressant att läsa oftare än tidigare (då vi sugit på den punkten, inget snack om saken). Informativt, underhållande och personligt. Det vi tycker representerar PC Gamer. Men nu börjar det låta pretto. Innan jag börjar skriva nåt om hur vi älskar spel och er, avrundar vi. Mer grejer att läsa på sajten helt enkelt!

Det andra: ni som hängt med minns kanske ett av Gamers mest sålda lösnummer i historien... jag tror det var nr 12/99. Skit samma. "CD-yra!" stod det på omslaget. Hela TVÅ CD-skivor följde med tidningen. OMG1337ZORZ! DVD:n kom några år senare. Nu vet ju alla egentligen att fysiska skivor är sååå 2005. Därför ger vi er som läser tidningen vårt DVD-material online hädanefter. Inga fler skivor ni inte vet var ni ska göra av, alltså. Nej nej, inte gråta nu old timers. Vi säger inte farväl till DVD Gamer, vi säger välkommen till "Nedladdat". Eller vad vår fillösning nu kommer heta. Processen befinner sig i det där myshektiska stadiet där man ena sekunden är förväntansfull och nästa orolig. Nu är servern Gordon igång, FZ-John kodar skiten ur sig och DVD-redaktör Jakob, jag och Jocke diskuterar urvalsprocess och avdelningar för fullt. Vi ska vara online när de första prenumeranterna får sina aprilnummer. Som bonus kommer vi slänga med vår retuschade Empire: Total War-bild vi använde till vårt marsnummer. Oerhört många av er verkar ha diggat det omslaget. Kul förstås! Därför tänkte vi (Jakob, actually): varför inte göra skrivbordsunderlägg av den? Sagt och gjort. Vassego.

Frågor kommer säkert uppstå. "Varför får bara tidningsläsarna tillgång till materialet?" Tja, det var de som betalade för DVD Gamer tidigare när de köpte tidningen. Vem vet, vi kanske kommer dela upp materialet framöver - som sagt, vi startar lite mysigt så får vi se. "Hur ser sidan och tekniken ut?" Sidan pillar vi fortfarande med, men vi satsar på enkelt och överskådligt. Tekniken blir en rapp bittorrentlösning. Det månatliga lösenordet hittar ni på tidningens ledarsida.

Resten tar vi allt eftersom. Väl mött på sajten i vår vänner!

#blogg


signatur
1
Skriv svar