Team Fortress 2 på sommarlovet

Grafikfejs
Paradox Interactive
Team Fortress 2 på sommarlovet

Många verkar anse att sommaren är till för att sola, bada och äta glass. Det kunde inte vara mer fel. I alla fall inte om man är #Team Fortress 2-spelare. Då finns det nämligen hur mycket som helst att göra framöver. Det gäller bara att bortse från mammas eller flickvännens tjat om att gå ut och röra på sig.

För er som spelar i klan kommer här några tips:

ETF2L
Europas i särklass största TF2-liga anordnar under sommaren Fun Cups, Nations Cup och 3rd Cup. Säsong 3 av ligan kommer dessutom igång igen framåt hösten. Nations Cup ser ut att bli en succé med hela 18 anmälda nationer.
> ETF2L.org

Electronic Sports League
Den gamla trotjänaren Electronic Sports League har en hel del påbörjade TF2-events: 6on6-liga, 1on1-ladder, 3on3-ladder och en hel del mindre turneringar. Dessutom kommer även ESL dra igång en uppvärmningsrunda inför sin egen Nations Cup lite senare i sommar.
> ESL.eu

Clanbase
Man har haft 3on3-, 6on6- respektive 8on8-ladders rullandes ett tag, men de har aldrig riktigt tagit fart. Dock verkar även de ha fått upp ögonen för den organiserade TF2-cirkusen, och man startar snart TF2 Multimode Summer Cup dit en hel del storheter anmält sitt intresse. Om denna kommer ge mer vind i seglen för sina ladders återstår dock att se.
> Clanbase.com

The SGL
Det har varit lite tyst om SGL efter Champions League, men nu verkar de vara ordentligt på gång igen. En gång i veckan kommer de nämligen ha korta miniturneringar. Short Sharp Shock kallar de dem, och varje ny cup ska ha ett nytt tema med plats för 16 lag. Väl värt en titt. 1:a juli startar det.
> TheSGL.com

NTFCL
Efter en lite småskakig start för TF2-sektionen har herrarna bakom NTFCL gett sig tusan på att lyckas även här, och drar nu igång sin egna 6on6-liga. Det finns fortfarande platser kvar men man måste vara snabb om man ska hinna anmäla sig innan matchstarten på söndag!
> NTFCL.org

Excello
Första sommarcuppen är i full gång, dock med fler WO:s än spelade matcher. Tanken - att hinna med 2 cuper innan juli - var god men med det stora utbudet som faktiskt redan finns lär Excello få koncentrera sig på kortare - och roligare - mini-turneringar under sommarmånaderna. Vi får se vad som händer.
> Teamexcello.com

Enemy Down
Annat att sätta tänderna i, om man hellre tittar på matcher, är slutspelet i Enemy Down. Clan United ska möta 4Kings i finalen inom kort. Detta är TF2:s första ?prispenga-turnering? som snart avslutas till vinnarens stora glädje. Matchen kommer givetvis gå att följa både via QuadV och SourceTV.
> Enemydown.co.uk

Så, som ni ser finns det en hel del aktiviteter för oss TF2-spelare - även om det blir regn - i sommar. Strunta i stranden och solskyddet. Brudarna kommer när ni blir progamers!

Från Onlinegamer.se

#blogg


signatur

När jag blir stor ska jag också ha dubbelskägg!

1
Skriv svar