Evil Genius på GOG.com

Grafikfejs
Paradox Interactive
Evil Genius på GOG.com

Såg precis att de säljer Evil Genius på Good old games (GOG.com) för knappa hundringen. Jag spelade det aldrig när det kom, men tyckte det såg intressant ut när jag läste om det i PCG, så nu ska jag ge det ett försök.

Vem vill inte vara en überskurk i stil med Hugo Drax eller Dr.No från James Bond? De onda figurerna har alltid mycket roligare än hjältarna i filmerna. Visserligen dör de alltid på slutet, men vad gör det om man vid det laget har 1) byggt en månbas, 2) byggt en undervattenstad eller 3) byggt en bas på en öde ö, och man vill 1) utrota hela mänskligheten, 2) döda alla människor eller 3) återbygga hela civilisationen? Då har man liksom uträttat sin kvot av coola livsverk.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rLuTO-2VR6w&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rLuTO-2VR6w&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Nu ska jag köpa Evil Genius och prova på min egen ondskefulla basbyggarkarriär. Passa er! Datorspel inspirerar ju som bekant till våld!

Evil Genius på GOG.com

#blogg


signatur

När jag blir stor ska jag också ha dubbelskägg!

1
Skriv svar