Sims 2: Livet i Lägenhet (EA - 28/08/08)

Medlem
Sims 2: Livet i Lägenhet (EA - 28/08/08)

Japp ni läste rätt dvs yttligare ett sista försök att få alla att punga ut yttligare ungefär 300kr för att utöka sitt sims 2.

Denna gång är det dock en vettig expansion som borde kommit för länge sen, att faktiskt bo i lägenhet och alltid ha vänner runt om kring, lite mer som att alltid bo i studenthem.. perfekt.. inget mer förstört umgänge.

Sims 2: Livet i Lägenhet...
HÄR HAR NI EN BILD

Skrivet av Webhallen:

Flytta in dina simmar i hyreshus, med trångboddhetens drama, humorn och spänningen som livet i lägenhet ger.

Dina simmar flyttar in sprillans nya lägenheter, och deras liv förändras över en natt! Äventyr, roligheter och drama väntar dem då de möter nya vänner och utforskar det nya kvarteret. Kommer de ta sina barn till den lokala lekplatsen, mingla på caféer eller lära sig nya rörelser från parkens breakdansare? Livet i lägenhet betyder nya möjligheter. Flytta in med en likasinnad rumskamrat för ett frodande socialt liv, avancera i karriären med rätt sorts nätverk av vänner, eller hitta den sanna kärleken med någon av dina grannar i samma trappuppgång. Vare sig dina simmar bor i en konstnärlig vindsvåning, en skabbig etta, en ungkarlslya eller en lyxig lägenhet med butler, kommer de att uppleva spänningen med livet i lägenhet.

Features:
? Flytta in i den perfekta lägenheten; en luftig vindsvåning, det unga parets första gemensamma ställe eller en flerrumslägenhet som delas av vänner.
? Mingla med simmar från helt nya sociala grupper; moderiktiga societeten, konstnärliga bohemer, sportfantaster, pryltokiga teknikfreaks eller vassa motorentusiaster.
? Ta fördel av livet i lägenhet; bygg upp ditt sociala nätverk för att skaffa dig nya vänner, avancera i karriärer eller hitta kärleken.
? Bygg upp simmarnas nya ryktesmätare; med ett gott rykte kan dina simmar få rätt vänner som hjälper dem att uppnå sina mål!
? Kontrollera flera hushåll; låter du dina simmar leva i harmoni eller komisk konflikt med varandra?

Av releasedatumet att dömma så kommer det redan nu på Torsdag... alla redo?

#blogg

1
Skriv svar