S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky kommer!

Inaktiv
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky kommer!

<img src="http://www.oblivion-lost.net/smarty.templates/shared_images/c..." align="right">S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky kommer den här månaden och lite spelande i Shadow of Chernobyl ger tillbaka gamla minnen. Men nya Oblivion Lost 2.1.1 så blir spelet ennu bättre! Nu är det faktiskt farligt att börja slåss mot NPCerna eller mutanterna och mina nerver är på helspänn när jag möter en controller! (till höger)

Till en början var den enkelt att ta kål på en Controller (utan OL alltså) men nu är det skit farligt för att denna sak har oftast med sig många Zombier i släptåg. Hela konfrontationen är väldigt krånglig för att Controllern ger ut passiva Psi-strålar mot mig som disorienterar mig vilket gör saken svårare.

Så en disorienterande Controller med en jobbig Psi-attack + en arme av Zombier = Min död. Jag har faktiskt behövt använda granatkastaren för att ta ut alltihop på ett säkert sätt.

De har dock ändrat lite på Bloodsuckers som kunde och fortfarande kan göra sig själva nästan helt osynliga så bara deras lysande ögon syns. De har också gjort dem snabbare och gett dem bättre lokaliseringsförmåga.

En typisk S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl natt är ungefär såhär för mig:

Jag har just vaknat upp med min SIG SG-550 i högsta hugg. Det är natt och jag sätter på Nattsynsläget så jag ser bättre, mitt uppdrag är att assasinera en Duty medlem i hans egen bas. Jag sätter på min (Silencer) på mitt gevär och beger mig till Dutys bas. Vid blockagen står tre vakter beväpnade med gämnstarka vapen. Jag kastar en F1 granat och de får panik. Inga klarade sig och jag fortsätter mot kyrkan. Jag klättrar up i det förstörda kyrktornet och väntar. Efter en stund så går han ut ur källaren och fortsätter mot byggnaden mittemot. Då skjuter jag - Jag missar! Alla hoppar till och springer runt medan sirenerna tjuter och han som talar i radion skriker att jag ska elemineras på ryska!

Jag hör då fotsteg på metalgolv. De kommer uppför trapporna och försöker anfalla mig i ett bakhåll, men jag är smartare och kastar ned en gammal offensiv granat som present och springer ut på taket. De följer efter och börjar skjuta mot mig innefrån tornet. Jag ser några som väntar på mig nedanför huset. Jag öppnar eld och alla börjar skjuta på mig. Jag tar tre - fyra träffar, tack och lov för min skottsäkra väst. Jag haltar nu iväg mot en byggnad medan jag ser hur blodet droppar på marken.

Plöstligt ser jag hur nästan halva Duty basen kommer från båda hållen. Jag är fångad! Då använder jag min fastmonterade granatkastare och skjuter iväg en granat. Några ryggar tillbaka och går in i en byggnad.

Jag sätter på ett bandage och väntar på att mina (Artifacts) ska kicka in. Jag slutar blöda och halta. Jag springer iväg medan duty snubbarna skjuter hejvilt efter mig.

"I'll be back!"

#blogg


signatur

Lyssna på vad jag säjer. Jag vet vad jag snackar om. Bara checka min spelsamling.

1
Skriv svar