Soldiers sak är vår!

Soldiers sak är vår!

Nu är det krig. Allt för länge har Team Fortress 2 dominerats av enögda skotska alkoholister. Deras fega taktiker gör att de sitter gömda i ett hörn och skrattar åt allt arbete som varit förgäves när före detta ingenjörskonst visslar förbi deras huvuden. Allt för mycket metall har gått upp i rök för några sticky bombs i våra rättfärdiga försök att säkra våra värdefulla Capture Zones mot våra rivaler. Allt för många unga och självsäkra Scouts har dött när de försökt hoppa över en enda sticky bomb. Allt för många heavy/medic-par har slungats ut i yttre rymden och aldrig återvänt.

Demomännens sluga utnyttjande av studsande granater och sticky bombs möjliggör en attack utan personlig fara för dem själva. Allt för många kamrater har massakrerats av lömska sticky bomb-fällor som är förbjudna i Genèvekonventionen. Att se sin Medic sprängd i småbitar (den största delen jag återfann var hans mjälte som otroligt nog var hel) har en tendens att plåga en stackars soldat för resten av livet.

Som min mentor en gång sagt: Lita inte på folk med ögonlapp, de har något att dölja. Demomännen är oförmögna eller ovilliga att slåss med ära. Inget kan vara mer ärofullt än att storma in med en hemmagjord bazooka på axeln och skicka explosiv död rakt mot den lede fi eller att klubba demomän med sin trogna fältspade. (MAGGOTS!)

Sun Tzu sade:

Fega äro de
som med fällor och bakhåll
lömskt förgör mänskor

och om man inte kan lita på Sun Tzu, vem kan man då lita på?

Tänk på barnen! Demomän har dåligt inflytande på våra barn och unga, våra framtida soldater, med sitt ohämmade drickande, svärande och undermåliga säkerhetsåtgärder vid hanterandet av bomber och kaliumklorid. Om ingen stoppar dem kommer demomännen att ta över hela den industrialiserade öknen.

Vad kommer att hända om demomännen får det omryktade fjärde vapnet? Det här:

Stöd våra trupper, döda en demoman idag.

#blogg


signatur

Wolf - nu även med bloggsmak. www.pcgamer.se/bloggar/vargyl

1
Skriv svar