Blizzard=Fans av TV-serien LOST?

Medlem
Blizzard=Fans av TV-serien LOST?

Hej igen. Ännu en dag, ännu en ny splash image på blizzards hemsida. Isen har som väntat spruckit upp ännu mer och nu kan man se 2 vita ögon i hålet men man kan fortfarande ej se vad det är som gömmer sig där.

Dagens Runa
Även idag har en runa dykt upp, och den visar 3 klot som verkar åka runt ett klot i mitten av runan.
Den enda vettiga spekulation jag läst om denna hittills är att de symboliserar Blizzards spelvärldar. Men vad kretsar dem runt?. Ett av kloten är noterbart större än dem andra och det skulle ju kunna vara Warcraft-världen med sin massiva användarbas.

Dagens "hemliga" bild
Dagens hemliga bild har namnet 16.jpeg(Vilket blir bokstaven P i alfabetet) och spräcker därför den galna valross teorin. Men självklart finns en ny teori redo att ta valross teorins plats. Den nya teorin går ut på att man ska strunta i att tänka bildnamnen som bokstäver utan ha kvar dem i sifferform. Vi har då nummrerna: 4, 15, 16, och 23.
I tv-serien LOST återkommer talen 4 8 15 16 23 42 hela tiden, och talen kommer ifrån en ekvation som visar när människans undergång tar plats. Mer om det här
Människans undergång skulle helt klart kunna kopplas ihop med diablo III eftersom "the Worldstone" har blivit sprängd, och detta säger ärkeängeln Tyreal i slutet av Diablo II kommer ha dramatiska effekter på de dödligas värld. Dock kanske vi får ett tal som inte alls passar in i talföljden imorgon och då är den teorin sprängd.

EDIT: Här är hemliga bilden ihopsatt med de andra.

Lite Diablo III lulz
http://www.youtube.com/watch?v=k5Z1CJ0GXWI
http://www.gucomics.com/comic/

#blogg


signatur

"Thoughts in chaos."

1
Skriv svar