Jägarens framtid

Medlem
Jägarens framtid

Hej igen, ledsen att jag inte skrivit på länge men har haft fullt upp med att resa runt sverige, och ikväll klockan 20:00 bär det av till abisko. Men jag ska nog hinna bli klar med detta inlägg innan dess. EDIT: Tidoptimist ftl, fick göra klart det nu när jag kom hem.

Med den nyligen lyftna NDA:n från Wotlk betan tänkte jag att det kunde vara passande att skriva lite om vilka förändringar och nyheter som klasserna kommer få. Jag börjar idag med att skriva om klassen jag själv spelar, Hunter.

Skjut rotationer
En bugg i The burning Crusade tvingar oss hunters att använda ett macro om vi vill kunna maximera antalet autoshots och steady shots som avfyras när vi kör raids. Detta är nu fixat i wotlk och man kan spamma steady shot knappen utan att behöva vara rädd för att förlora några auto shots.

Pets

Med Wotlk kommer stora förändringar till Pets. Pets har nu sitt eget talent tree.
Dessutom kan folk som speccar djupt ner i Beastmastery trädet temja exotiska pets som ej kunde temjas förut, mer om det längre ner.

Nya Spells(Utan talents)

1. Bear Trap 100 mana, 30 sekunder cooldown
En ny fälla som håller fast den som kliver på den i 10 sekunder. Offret får under den här tiden en bleed DoT som skadar [RAP*0.1+1575].
(RAP=Ranged attack power)

2. Kill Shot Instant skott, 475 mana, 5-45 yards skjutavstånd, 6 sekunder cooldown
Ett skott som har en liknande uppgift den som "Execute" och "Hammer of Wrath" har. Den skadar
[RAP * 0.15 + 325]. Med "Hawk eye" talenten får detta skott 51 yards range vilket gör den till ett mycket bra kiting verktyg.

Nya Talents

Beastmastery
1.1/1 Master's Call Instant magi, kostar 7% av din bas mana, 1minut cooldown
Ditt pet tar bort alla stuns och "Movement impairing" effekter på ditt "target", och gör den immun mot dem i 4 sekunder.

2.2/2 Invigoration
När ditt pet gör en "Critical Hit" med en special attack(Allstå inte auto-attack)får du tillbaka 2% av din bas mana.

3.3/3 Longevity
Reducerar cooldown på "Beastial Wrath", "Intimidation" och alla special attacker som pettet har.

4.3/3 Cobra Strikes
Du har 60% chans att när du gör ett "critical shot" med arcane shot, steady shot, eller Kill Shot få din pets nästa 3 attacker att bli "critical hits".

5.5/5 Aspect Mastery
Aspect of the Viper regenererar 10% mer mana, du tar 10% mindra skada med aspect of the monkey, och du får 50% mer RAP från aspect of the Hawk.

6.1/1 Beast Mastery Passiv färdighet
Du får 5st mer Pet skill points och lär dig temja "Exotic Pets". Så som Devilsaur etc. Dessa pets har också exotiska skills.(Awesome)

Kredit går till Petopias admin för bilderna.

Markmanship

1.3/3 Focused Aim
Ger dig 70% chans att motstå interruption orsakad av skada när du laddar ett aimed shot eller steady shot.

2.3/3 Piercing Shots
Steady shot och aimed shot reducerar den markerades armor med 6%.

3.3/3Rapid recuperation
Reducerar mana kostnaden av alla din special skott och förmågor med 60% när du har Rapid Killing effekten.

4.3/3 Wild Quiver
Du får 10% chans att skjuta ett extra skott när du skjuter med auto shot. Detta skott skadar 60% av ett vanligt auto shots skada.

5.3/3 Improved Steady Shot
Steady shot får 15% chans att öka skadan av ditt nästa aimed shot, arcane shot eller kill shot med 15% och reducera mana kostnaden med 40%.

6.5/5 Marked for Death
Ökar skadan gjord av dina skott på en markerad varelse med 5% och critical chansen med 10%( Du har allstå kastat hunter's mark på den)

7.1/1 Chimera Shot 375 mana, instant skott, 10 sekunder CD, 35 yard skjutavstånd
Du skadar 150% vapen skada och konsumerar ditt nuvarande Sting på ditt "target" vilket skapar en effekt.
* Serpent Sting - Skadar instant 40% av skadan som ditt serpent sting redan har gjort.
* Viper Sting - Bränner instant bort 30% mana av den mängden mana som viper sting redan har sugit och ger dig tillbaka lika mycket mana som brännts.
* Scorpid Sting - Reducerar skadan ditt "target" gör med dennes näste tre attacker med 60%. Denna debuff blir 20% svagare för varje slag. Håller i 10 sekunder.

Survival

1.5/5 Improved tracking
Ökar skadan gjord på den nuvarande typen av varelse som du "trackar". (Denna talent ersätter Monster Slaying och Humanoid Slaying.)

2.3/3 Potent Venom
Ökar skadan gjord på "targets" som har Wyvern sting eller Serpent sting på sig med 1% och reducerar mana kostnaden av Serpent sting med 30%.

3.3/3 Point of No Escape
Ökar critical strike chansen med alla attacker på "targets" som är under effekten av en frost, freezing eller bear trap med 6%.

4.3/3 Sniper Training
Ökar skadan gjord av steady shot, aimed shot och explosive shots med 6% om ditt "target" är mer än 30 yards ifrån dig. Dessutom skadar Kill shot 15% mer om ditt "target" har under 30% av livspoängen kvar.

5.3/3 Hunting Party
Dina critical shots får 60% chans att restorera 2% mana, 10 energy, 4 rage eller 10 runic power till alla medlemmar i ditt party. Effekten har en 8 sekunder CD.

6.1/1 Explosive Shot 540 mana, instant skott, 6 sekunder CD, 35 yards skjutavstånd
Du avfyrar flera explosvia skott mot ett "target" och skadar 646-716 varje sekund i 2 sekunder till alla runt om target inom 5 yards.

#blogg


signatur

"Thoughts in chaos."

1
Skriv svar