Blizzard 2009

Medlem
Blizzard 2009

Vad kan vi få se från Blizzard 2009? Det kommer här:

1. Starcraft II När?: September kan man ju alltid hoppas på.
Tror starkt på att detta bli RTS of the year , och med Battle.net 2.0 kommer inget ha en chans mot Starcraft 2. Inget. Dock blir det knappast en release i Februari som vissa säger, closed betan har inte börjat än. Men var beredd för den kommer troligtvis nu under våren.

<a href="http://starcraft2.com/images/screenshots/ss101.jpg" target=_blank"><img src="http://starcraft2.com/images/screenshots/ss101.jpg"></a>
Mysigt.

2. Battle.net 2.0 När?: När Starcraft 2 släpps.
Blizzards gamla hederliga Battle.net från 1997 kommer få en rejäl updatering, och kommer släppas tillsammans med Starcraft 2. Det kommer finnas en massa nya godheter som t ex ett bätre matchmaking system, nya möjligheter att lättare spela i turneringar online, låg ping, bätre Clan gränssnitt mm.

3. Nya klasser, spells etc i Diablo III När?: Sommaren-Hösten
Eftersom Blizzard i stort sett övergivit E3 så är det rätt stor chans att Blizzcon och kanske Worldwide invitational hålls även i år. Och vad vore dessa föreställningar utan nyheter om Blizzards kommande spel? Räkna inte med att Diablo 3 släpps i år däremot.

<a href="http://www.blizzard.com/diablo3/_images/screenshots/ss64.jpg" target=_blank"><img src="http://www.blizzard.com/diablo3/_images/screenshots/ss64.jpg"></a>

4. Information om "The Unknown next-gen MMO project" När:? Ingen aning
Inte mycket har släppts av Blizzard angående detta nya MMO som är i verket. Men det vi vet är att det är en helt ny licens de använder sig av, och detta gör det väldigt intressant då det ger Blizzard helt fria händer att göra i stort sett vad de vill.

5. Något om den tredje WoW-expansionen När?: Keine ahnung
Kanske får vi någon hint...

#blogg


signatur

"Thoughts in chaos."

1
Skriv svar