Ännu ett Blizzcon

Medlem
Ännu ett Blizzcon

Blizzard som haft stor succé med sina tidigare konvent har nu gått ut med att de tänker ha ett i år igen. Förut brukade det vara några års mellanrum mellan Blizzcons men Blizzard verkar strunta helt i E3 nu förtiden och göra sin egen grej istället. Med tanke på efterfrågan(Biljetterna brukar ta slut en minut efter att de släppts) så kan man nu nog förvänta sig ett varje år hädanefter.

<a href="http://www.blizzard.com/blizzcon/_images/coverage/photos/floo..." target=_blank"><img src="http://www.blizzard.com/blizzcon/_images/coverage/photos/floo..."></a>
Blizzcon 2008 var mycket trevligt.

Pressrelease om detta finns här.

Hursomhelst väcks då frågorna om det är då vi kanske får se det nya MMORPG:et som Blizzard jobbar på. Ingen utanför Blizzards murar har någon aning om i vilken fas speletsutveckling är i så det finns inte så mycket ledtrådar att gå på, men man kan ju alltid hoppas att man får något trevligt smakprov. Det enda som är säkert är att det är ett MMORPG och att det inte är ett spel under Blizzards 3 stora licenser. (Allstå INTE Starcraft MMO! och inte Diablo eller ett nytt Warcraft spel heller)

Garanterat blir det i alla fall saftig ny information om Diablo III, Starcraft III och WoW. Blizzards klockrena Metalband LV80ETC bjuder säkert också på ett gig efterföljt av en Video games live konsert.

If I was a rich man...

#blogg


signatur

"Thoughts in chaos."

1
Skriv svar