Premiären

Inaktiv
Premiären

Första inlägget på nya bloggen! Och vad passar väl bättre än att fira det med att plocka in ett av mina favoritinlägg från gamla bloggen? Inget, det är vad!

**
Musik <3 Spel
Kombinationen spel och musik behöver inte nödvändigtvis innebära plastgitarrer, stylusorkestrar eller konserthus fyllda med gråtmilda gamers. En enkel textrad eller ett beat som knyter an till spelkulturen smäller oftast högre, i min bok, än symfoniversioner av gamla 8-bitsdängor. Här är min snabba topp-tre-lista.

3. The Notorious B.I.G. - Juicy
När Biggie sträcker sitt längsta finger mot alla som hatat på honom och verkligen vill understryka hur lång vägen varit från vanlig tjuv och high school-drop out till att sippa skumpa varje torsdag, är det inte femtiotums-tvn eller den pengagröna soffan som agerar bästa värdemätare - det är tv-spelen (men Megadrive på en femtiotummare? jag är inte övertygad...).

Super Nintendo, Sega Genesis, When I was dead broke, man I couldn't picture this...

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/noTvdpAYeHE&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/noTvdpAYeHE&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>

2. Random (Mega Ran) - Grow Up
Varje dag, någon gång mellan sju och halv åtta, kliver jag upp och sätter igång dagen. Fixar välling, byter blöjor, cyklar till dagis. Sen åker jag hem och spelar tv-spel hela dagen.

I just can't seem to grow up (but you know what? I don't think I want to).

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/m2V93lsatuI&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/m2V93lsatuI&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>

1. Benefit - Warp to level 69
Det fanns en tid då flickor var så spännande att bara tanken på en pixlig Peach-byst resulterade i lite pirr (det här var väl ungefär samtidigt som 2 Live Crews "Me so horny" var världens bästa låt). Benefit fångar allt det här i den fantastiska "Warp to level 69", en låt som använder Mario-blippet lika bra som den är svår att hitta (och därför kan jag bara bjuda på en myspace-länk). Låt er inte luras av låttitlar som "If I owned a midget", Warp to... är bra på riktigt. Sug bara på dom här raderna:

Hopping on little mushroom men and turtle shells
Dropping down green pipes and secret passage ways
making his move to the end where the final castle lays
Eat a magic mushroom, grow a little higher
Eat a white flower and spit balls of fire

Klart som fan Mario aldrig lessnar på att jaga, det är svårt att få ligga när man är rörmokare.

#blogg


signatur
Frilansare
Premiären

Välkommen!

Inaktiv
Medlem

Vadå, rörmokare = Laying teh pipe!

Väl?

1
Skriv svar