NicoNico, Japans svar på YouTube + vinnaren av utlottningen

Inaktiv
NicoNico, Japans svar på YouTube + vinnaren av utlottningen

NicoNico är i princip den japanska motsvarigheten till YouTube fast den gör ett par saker bättre. För det första så komprimeras inte filmerna man laddar upp lika mycket så bildkvalitéen är oftast bättre och man är heller inte låst till att max ladda upp tio minuter långa klipp.

Sen har NicoNico också ett schysst tidsrelaterat kommentarsystem. Ser du på ett klipp och skriver någonting vid till exempel 01:32 så dyker det meddelandet upp på just den tidpunkten för nästa tittare.

Problemet är att sidan är på japanska, kräver registering om man vill titta på videos och är endast tillgänglig under vissa tider för dom med standardmedlemskap på grund av den höga trafiken. Under svensk dagtid så skall man dock utan problem kunna titta på videos tack vare tidsskillnaden.

Gå in på förstasidan och klicka på den röda knappen (se ovan) för att komma till registreringen. Följ sedan mina instruktioner.

http://www.superplay.se/bilder/arkiv/a/a0t5keb9fl6gi47u382w1jrzmnxqcdpo.jpg

När du godkänt inmatningarna så kommer det fram en sida med regler. Bara mata in bildkoden i rutan och tryck på knappen precis nedanför för att godkänna. Är bilden oläsbar så trycker du på knappen till höger för att få en ny. Knappen längst ner avbryter registreringen så rör den inte.

När detta är klart så inväntar du bara det klassiska aktiveringsemailet. Klicka på länken i emailet och det är klart! Nu kan du återvända till förstasidan och börja titta på allt vad knasiga Japan har att erbjuda. Behöver du översättningshjälp så finns Google Translate

Kom ihåg att ni loggar in med det registrerade emailet och inte ert användarnamn.

- Earth Defence Force 2017, sista bossen på svårighetsgraden Insane
- Galet cool video på shootern Imperishable Night (tror jag)
- He he, en Sonic-relaterad musikvideo från det där japanska Xbox 360-spelet Idol Master
- Riktigt schysst MegaMan-musikvideo

Såja, börja gräva runt du också! Och nu till något helt annat.

Vinnaren av utlottningen blev Charlieton. Endast tre deltog så chansen att vinna var 33.333333~% om min matte inte är helt fel.

Grattis! Knapparna dimper ner i din brevlåda i början av nästa vecka.

#blogg

NicoNico, Japans svar på YouTube + vinnaren av utlottningen

Coolaste är ju att kolla på Zelda till Sattellaview!


signatur

Kittens are for real!

1
Skriv svar