Diablo III - Undead

Medlem
Diablo III - Undead

En av diablo 3:s många fiender är undead:

Dessa varelser verkar inte vara någonting unikt för just katedralen eller de ställen som vi tidigare besökt, utan någonting som förekommer över hela diablovärlden. Däremot så är de oftast i sammanhang med att det finns/funnits necromancers i området. Så om det kommer quests eller en förakt, innan äventyret som involverar diablo. Kan det hända att vi ändå får se undeads. Även nu i tunnor som man slår sönder.

Det kommer att finnas med en skelettklass som vi inte fick se i gamplayvideon, eller sett i något tidigare spel som kallas skeletal summoner. Denna klass kommer som ni gissar, att både heala de skelett som blivit skadade, samt skapa nya.

Dock kan vi som i föregående spel inte förvänta oss att undead har någon stor del i storyn. Detta mycket på grund av dess natur som asdumma, vilket gör att om en quest centreras kring dem, kan det mest avancerade upplägget vara 'döda alla', än nått kreativt som rädda gisslan eller dylikt. Eftersom en arme med skelett knappast är smarta nog att ta någon gisslan.

#blogg


signatur

Firefox addon som används i mattetrivian: [http]http://thewe.net/tex/[/http]

1
Skriv svar