Skam Pirate Bay!

Inaktiv
Skam Pirate Bay!

JAG som stått vid svampen på Stureplan och delat filmjölk med andra, jag som burit tröjor med deras slogan, jag som gått i tåg debatterat för fri fildelning ända sen internet installerades hemma i radhuset tidigt 90-tal.
JAG är så förbannad att det sällan skådats något liknande.
Anledning står att läsa här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3262019.ab

Det är inte intressant i det här fallet att diskutera huruvida PB har något ansvar på den här punkten men det bemötande som presschef Sunde mötte barnens pappa med samt hur spydig han tillät sig vara i en intervju i P3 gör det hela så osannolikt vidrigt att jag trodde öronen skulle trilla av när jag hörde det.

De människor som valt att kommentera det hela på AB under artikeln är ett gäng gnälliga smådelare som tycker om att runka till förundersökningsmaterial och skyller det hela på Ask.

Jag är inte för bojkott eller så. Intressem inom partiet kommer fr o m upphöra och allt mitt stöd kommer vara mäkta avsvalnat tills vi får se en moralstädning även hos internetanvändare.

Till alla er som planerar att tanka hem förundersökningen, gör det, men bilderna som medföljer föreslår jag att ni inte ens öppnar. Det är Emma Jangestigs mördade barn på de bilderna. Vad är det som får dig att ens vilja se det?
Jag inte bara ber, jag vädjar. Den människa som också sen väjer att seeda, ta bort bilderna.
Mig skulle det aldrig falla mig in att se bilderna från obduktionen och de människor som finner det minsta intressant, sök hjälp, förslagsvis här http://www.norrastockholmspsykiatri.se/

#blogg

1
Skriv svar