Stating the obvious

Inaktiv
Stating the obvious

Jag skådar i min kristallkula
Många musikfilmer av detta slaget. Eller rättare sagt många filmer av detta slaget. Internet kommer med realesen av Little Big Planet att rinna över av plumpa, roliga, fantastiska, värdelösa men alltid underhållande klipp från vilda och stundtals osunda hjärnor. Från att vara ett spel som i min bok såg väldigt fint och mysigt ut men inte vidare spännande. Har jag peppats till oändlighet av mig själv tillsammans med ständigt exponerande av Sackboy å co. Det är nu mera en otålig väntat där jag går i cirklar väntandes på att få ge mig ut på PSN och leka Byggare Bob med hela världen. Vi ses på PSN. Sackboy blir vi inte av med i första taget.

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="allowFullScreen" value="true" /> <param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?umid=277265"/> <param name="quality" value="high" /> <embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?umid=277265" swLiveConnect="true" name="gtembed" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed> </object>

Mario Paint eat your heart out.

#blogg

Medlem
Stating the obvious

Hur länkade du en video annat än youtube? Har försökt men inte lyckats.

Inaktiv

De flesta video-sajter har två fält brevid eller under sina filmer. Ett som heter URL och ett som heter Embed. Kopiera och klistra in Embed-texten i sin helhet (som i ovanstående fall är från Gametrailers) utan att den går ihop med annan text och vips så ska det se ut som i inlägget här.

Kolla gärna på ovanstående films orginalsida, som finnes här. Embed-fältet finns strax under visningsrutan.
Berätta gärna hur det går och tveka inte att fråga om det är något.

1
Skriv svar