Project Needlemouse

Inaktiv
Project Needlemouse

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lxwdVwtbnHM&hl=en&fs=1&color1=0xcc25..."></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lxwdVwtbnHM&hl=en&fs=1&color1=0xcc25..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Here we go again...
Speed Returns. In an all new 2D Adventure. Sega, jag hatar er. Sega, you had me at hello.
I teasern flörtas det nästan omhämmat med våra nostalgikänslor. Jag skulle vilja säga att det är en värre avrunkning än Megaman 9. Att det är just Capcoms fan service som gjort att poletten slutligen trillat ner för SEGA råder det väl inget tvivel om? Med tanke på de referenser Sega gör till ljudeffekter och arkitektur m.m så kommer slaget aldrig slå så hårt som ifall de skulle köra det här projektet i skiten också.

Peppen är på! Tyvärr. Jag kan inte låta bli. Sonic sitter där i sin wife beater med öl i ena näven och chilikorv i den andra. Rör sig inte ur fläcken, förutom när han slår mig, sin fru. Trots det kan jag inte sluta älska honom. Jag säger att jag trillat i en trappa till vännerna. Jag är Tina och han är Ike, men jag kan inte tänka mig ett liv utan honom. Ändå vet jag hur det är.

#blogg

1
Skriv svar