Inaktiv
Brunch!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gjFiTd2nmI4&hl=sv_SE&fs=1&color1=0xc..."></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gjFiTd2nmI4&hl=sv_SE&fs=1&color1=0xc..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Brunch är en klart underskattad och ofta lite glömd komponent av dagsintagen. Oftast kallad second breakfast men även förväxlad med frukost av folk som gör allt jobb på natten och sover in förmiddagen. Folk som jag alltså.

Extra trevligt blir brunch när man ser den i sällskap med Charlie Brooker's GameSwipe. Vet du vem Geoff Keighley är men inte Charlie Brooker så ta då detta tillfälle i akt att straffa dig hårt. Charlie är en brittisk journalist som skrivit för bland annat The Guardian och PC Zone och retat gallfeber på allsköns personer och myndigheter genom åren. Det ihop med att han har vad engelsmännen kallar för "quite the potty mouth" gör det inte svårt att förstå varför Yahtzee håller honom som en av sina förebilder.

Så nu vet ni det. Här på bloggen gillar vi nu Charlie Brooker OCH vi gillar brunch!

#blogg

1
Skriv svar