Lucka 1 - Julkalender 2009

Skägg.
10 Chambers
Lucka 1 - Julkalender 2009

SpelledarN^ - Julkalender 2009

Lucka 1: En gammal gryning

Mårten Fagerkvist vaknade till ljudet av Avenged Sevenfold ur mobiltelefonhögtalaren som egentligen var alldeles för låg level för den sortens, i hans tycke, mycket kraftfulla musik. Han vände på sig både en och två gånger innan han bestämde sig för att masa sig ur sängen och trots viss skepcis, se vad denna decembers första dag hade i sitt sköte.

Det hade helt oförhappandes blivit kallare i luften, som om någon sagt till vädret att det faktiskt var december och dags att frosta igen ordentligt. Det gamla, det fria Svea Rike gick denna morgon i en blekare kulör och Mårten var säker på att någon allsmäktig måste råkat öka gammavärdet i options-menyn av misstag. Han bestämde sig för att han inte var redo att ge sig ut på world map innan han equippat tjockare kläder och consume:at iallafall två leverpastejmackor.

Han stannade upp efter att ha öppnat kylskåpet. Han kontemplerade över att detta skåp, en ovanligt kall behållare, just nu är betydligt mycket varmare än utomhustemperaturen. Det kändes surrealistiskt på något diffust sätt. Smöret var hårt.
- Kräver minst typ 9 strength att bre det här ordentligt, tänkte han när det mellanbruna brödet började korva sig och ramla sönder under smörknivens tryck.

Fortsättning följer...

#blogg


signatur
1
Skriv svar