"Är Terminatorerna redo?"

Medlem
"Är Terminatorerna redo?"

Sådärja, kom nyss tillbaka från nya Terminator-rullen på bio, dagen efter premiär verkar vara det nya premiär, tjockt med folk faktiskt! Såg lite folk från äldre tider också, vilket var både kul och jobbigt, men sånt är livet, fullt med motgångar och besvär. Filmen var iallafall mycket bättre än väntat, visst, ingen Terminator utan Gud, men dem fick till det ändå, trots att Bale fortfarande envisas med att väsa fram replikerna, dock inte lika mycket som förra i Batman. Sam Worthingtons karaktär gillade jag skarpt, även nämnde skådespelare tyckte jag var mycket bra, skicklig snubbe, han skall man hålla alla fyra ögon på!

Var iväg med en Anders och hyrde rullar igår; De Ofrivilliga, W. och även Zack and Miri Make a Porno. En film som jag velat se enda sedan den kom ut men aldrig gjorde på bio. Oj. Oj vad vi skrattade! Men det är väl inte så förvånande då det är Kevin Smith, mannen som gav oss Clerks 1 & 2 och Mallrats med flera! Smith kan inte misslyckas med komedi, det går inte, vare sig det är änglar, serietidningar eller kaffe-porr så går det inte att sluta skratta, aldrig!

Nu skall jag se ett random avsnitt av Two and a Half Men och sen skall jag nog nanna, lång helg framöver, mycket lan, mycket onyttigt och absolut många blogginlägg. Bäst att vila fingrarna.

#blogg


signatur
1
Skriv svar