Bloggen patchas

Medlem
Bloggen patchas

Om bloggen patchas till det bättre återstår att se.

Det är tänkt att bloggen ska behandla Monkey Island, men vid sidan om även ta upp aktuella spelnyheter och dylikt i en härlig och komfortabel kombination.

Jag har inspirerats av Koenigsegg och SAAB-köpet. Man ska göra det man kan bäst, och för att klara sig i den stora vida världen(läs: FZ-bloggarna) måste man sticka ut. Man måste ha någonting extra att erbjuda. Nyheter som ingen annan kan få tag på. Skvaller som inte ens FZ snappar upp.
Är man en blogg i mängden krävs det att vara en god skribent, en riktig jekla gamer, och helt enkelt en trevlig prick. Dessa egenskaper kan jag inte påstå att jag har.

Men detta betyder som sagt inte att jag slutar skriva om aktuella händelser inom spelbranschen och dylikt, utan det betyder att inläggen kommer bli mer genomtänkta, bättre genomförda och självklart, mer kvalitetsmässiga.

--------------------------------------------------------------------
Back to reality

Midsommaren blev lugn o härlig, men självklart inte helt alkoholfri.(Ja, den är i stort sätt över för min del...) Vi svenskar är allt lite primitiva ibland.

Patchen och sommaren välkomnas med en fin trudilutt.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/TTfMdbLfApQ&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/TTfMdbLfApQ&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

#blogg

1
Skriv svar