E-Repbubliken - Samhällssimulator?

Medlem
E-Repbubliken - Samhällssimulator?

Vi har alla sätt dom, World Of Warcraft, Guild Wars, Warhammer online och så vidare. Spelen som lockar online spelare in i en fantasy värld där du styr en karaktär (och fler om så vill) för att utföra uppdrag, quests och träffa människor. En faktor som alltid har gjort att dessa spelen växer i en otrolig fart. Spela med andra är framtiden för en riktigt lyckad försäljning. Vilket har visats gång på gång.

Men vad sägs om man inte är den där, extrema gamern som vill springa runt och samla saker, för den trogne facebook användare och företagaren som kanske faktiskt inte känner att just något av de nämnda spelen är något för dom?

Då är det bara att hoppa in i: E-Repbuliken!

Ett online spel där du jobbar, äter, startar företag, blir politiker, startar egna tidningar, blir soldat och jobbar dig uppåt i herarkin. Allt detta i din egna trofasta takt och med dina egna val. E-Republik sätter dig länst ner på en stege, sen igenom karriär val och jobb så får du snart ansöka om högre positioner och tillslut även starta eget företag med kapital och anställda (som såklart är andra användare).

En storslagen ide på ett grafiskt minimalistiskt sätt, inga stora världan att springa vilse i, inga gömda skatter (vad jag vet?), utan en slags online simulator av en politisk värld? eller rättaresagt, vår helt egna värld.

Trött på att jobba bakom kassan på ica. Nästa stop:
http://www.erepublik.com

/Alex
@ Start And Select
http://startandselect.wordpress.com/

#blogg

1
Skriv svar