Nordic Game dag 1

Inaktiv
Nordic Game dag 1

En dag försent. Sorry
Jag och alla andra festade första dagen på Nordic Games festen på Debaser i Malmö, så jag hann/orkade inte blogga om första dagen här (finns dock mer inne på huvudbloggen).

Vi skulle först ställa ut Exhaust, men intresset var lite svalt den första timmen, så vi tänkte att vi sätter igång en första beta på Penalty of Heroes och då kom det mycket mer folk. Jag vet inte om det var bra eller dåligt att visa ett spel i för "beta stadie" men vi gjorde det ändå. Vi har kunnat köra spelet i ca 3 veckor så med det i tankarna så fungerade spelet över förväntan.

Det som folk hade synpunkter på var saker som ska implementeras så som partikel effekter, kollision med 3d objekt och att alla attacker inte var kalibrerade. Det som var kul var att många "kända" personer kom och testade spelet, allt ifrån Massive, Grin, Dice, Edge, Starbreeze, CryTech osv osv. Så den feedbacken som man fick var kanon. Det som vi bara fick positiva kommentarer på var level grafiken och musiken. Så det känns skönt eftersom vi inte hade partikel effekter, skuggor, ljus (inte allt ljus inne) osv ännu inne i spelet, vilket med stor sannolikhet kommer göra att spelet kommer se bättre o mer levande ut

http://www.youtube.com/watch?v=vlFd7YYglvI&eurl=http%3A%2F%2F...

Vårt bås på avstånd. PoH körs på TV skärmen till höger.

#blogg

Medlem
Nordic Game dag 1

Fan, spelet ser ju riktigt mysigt ut. När förväntas ni bli klara med spelet? Ungefär.
^^


signatur

<Raven> I tried setting my hotmail password to penis.
<Raven> It said my password wasn't long enough. :(

Inaktiv
Skrivet av q0rra:

Fan, spelet ser ju riktigt mysigt ut. När förväntas ni bli klara med spelet? Ungefär.
^^

Tackar PoH förväntas komma ut i höst (ca september). Det är planen iaf

1
Skriv svar