Poncho: replik!

Skägg.
10 Chambers
Poncho: replik!

Eller Melodifestivalen del 2. Kunde inte låta bli att reagera på Emils inlägg

Jag får en känsla av att problemet ligger i att man inte gillar musikgenren som sådan. Som om man inte gillade korv och blev bjuden på korv stroganoff. Oavsett hur vällagad stroganoffen är kommer man inte att gilla den eftersom man inte gillar grundingrediensen; korv.

Att artister är med i festivalen för att marknadsföra sig bör inte ses som ett skällsord. Den absoluta majoriteten av artister uppträder för att tjäna pengar, oavsett om det handlar om fickpengar eller om summor som de kan leva resten av livet på. Så vem kan anklaga någon för att försöka tjäna så mycket pengar som möjligt på sin proffession? Det är få förunnat att kunna jobba gratis, oavsett vad det nu är man sysslar med.

Och självklart är det en artistelit som ställer upp i tävlingen. Man kan tycka att Amy Diamond, Charlotte Perelli, Carola, E-type, Christer Sjögren, Lotta Engberg, etc är de sämsta artisterna som existerat, men då handlar det om att man inte gillar de olika genrer som dessa artister verkar i. Nyss nämnda artister är mycket proffessionella och framgångsrika och att hävda att de är dåliga är missriktat.

Ditt drag, Emil.

#blogg


signatur
1
Skriv svar