Castlevania & Secret of Mana

Medlem
Castlevania & Secret of Mana

Jag har hållit på och listat de bästa Castlevanialiren från det förra århundradet men det har dragit ut på tiden. Har sedan sist varit sjuk (igen) och fyllt år i tre dagar. Nja, inte så att jag har födelsedag tre dagar i rad men på grund av samordningsproblem kan inte alla komma samtidigt.

Sedan fick förstås söndagen som gick agera bakisdag med ena ögat under kudden och det andra stundtals kisande mot Vasaloppet på TV:n. Det farliga med det är att om man ligger kvar för länge så riskerar man att slumra till och sedan vakna upp mitt i "Shaggy dog" med Tim Allen. Hade man inte ont i huvudet innan så fick man det då.

Men, i förrgår fick jag äntligen skutan på kurs igen och plats nummer tre på Castlevania-listan togs av den mer obskyra titeln "Akumajo Dracula X: Chi no Rondo" som släpptes på CD-formatet till PC Engine/TurboGrafx-16.

Nu ska jag däremot återigen kasta mig ned i Secret of Mana(SNES), ett spel som jag har haft förtvivlat svårt att förstå storheten i tidigare. Jag har försökt flera gånger tidigare att komma någonstans i spelet för att på så sätt upptäcka varför det hamnar på listor över världens bästa rollspel. Nu är jag en halvtimme in och än så länge har jag bara saker att anmärka på. Jag hoppas att det ändrar sig snart.

Det är här ni hittar the shit: http://retroguiden.blogspot.com/

#blogg


signatur

Retroguiden - bloggen som tar retrospel och spelhistoria på allvar --> http://retroguiden.blogspot.com/

1
Skriv svar