Min (o)hemliga last

Medlem
Min (o)hemliga last

Jag har en hemlig last. Okej, den är inte speciellt hemlig alls. Jag är en Trekkie. Star Trek-fan för er som inte varit i närheten av popkultur tidigare.

Dessutom gillar jag att skriva (uppenbarligen). Av någon anledning har jag dock aldrig gett mig på projektet att kombinera de två intressena på allvar förut. Jag fastnar alltid på att jag är för dålig på tekniken och får aldrig till technobabblet.

Efter en del diskussioner på Star Trek Databas forum blev jag sugen iaf och någonstans i bakhuvudet har en historia legat och skvalpat runt. Eftersom den är en väldigt mänsklig historia tror jag mig kunna undvika de värsta teknikfällorna.

Hur som helst tänker jag att det här kommer ta upp en hel del av min tid den närmsta veckan eller två så jag vet inte hur det kommer bli med uppdateringarna på Retroguiden. Förhoppningsvis kommer det en hel del retro-relaterade nyheter den närmsta tiden som jag kan fylla ut postandet med.

Idag blev det en uppdatering om det senaste på emulatorfronten. Det och allt annat hittar ni som vanligt på: http://retroguiden.blogspot.com/

#blogg


signatur

Retroguiden - bloggen som tar retrospel och spelhistoria på allvar --> http://retroguiden.blogspot.com/

1
Skriv svar