Det går framåt

Medlem
Det går framåt

Okej, efter hektiska arbetsveckor kan jag äntligen bocka av min lilla genomgång av Perfect dark från 'Att göra'-listan. Det tråkiga är att jag hade kunnat skriva ännu mer om Rares klassiska action-lir. Men förhoppningsvis får jag anledning att fördjupa texten i en annan form längre fram. Perfect dark-genomgången finns att läsa här.

Försöker fortfarande att pussla in allt jag ska göra i den lilla fritid jag nu har och läget har börjat ljusna en hel del. Dessutom kan jag alltid trösta mig med att denna jobbperiod bara pågår några månader ytterligare. Efter det har jag förhoppningsvis ett mer sansat arbete (tidsmässigt) i stan/på distans eller ytterligare en period av arbetslöshet att se fram emot. (Hmm, nja...)

Ska försöka 'Twittra' mer framöver också så att det framgår att jag faktiskt gör något Guide-relaterat (spelar/läser) även om det inte ser ut att hända något på bloggen på ett par dagar. Retroguidens Twitter kan ni prenumerera på här.

Nu ska jag gräva ner mig i Chrono Trigger (har uppskattningsvis avverkat tre fjärdedelar) innan det är dags att förbereda sig för ännu en arbetsvecka.
Retroguiden hittar ni som vanligt på följande bokmärkesvänliga adress: http://retroguiden.blogspot.com/

#blogg


signatur

Retroguiden - bloggen som tar retrospel och spelhistoria på allvar --> http://retroguiden.blogspot.com/

1
Skriv svar