Mera Tetris och ny maskinpark

Medlem
Mera Tetris och ny maskinpark

Jag skriver för allt vad tygen håller men det tar ju sådan tid. Sådan tur då att Tetris-texten är så lång att den uppdelad räcker hela veckan. Del 2 kom upp nu ikväll.

Har dessutom hunnit med att beställa nytt grafikkort och skärm (tack vare sambon). Mitt gamla kort är iofs inget fel på i grunden (GeForce 8500GT 512MB), men det har urusel passiv kylning och blir snabbt överhettat. Att spela spel på någon högre upplösning funkar helt enkelt inte så nu får det bli ett nytt kort - GeForce 9500GT 1GB. Fortfarande ett budgetkort men jag känner mig nöjd trots det.

Och när man ändå uppgraderade kortet var det lika bra att uppgradera skärmen också. Mycket tack vare att vi fick en TV i veckan och inte behöver köpa någon sådan under det närmaste halvåret eller så. Det fick bli en 24-tums Benq som jag tror mycket på. Fast hur retro är det egentligen att byta ut sin CRT-klump?

Nåja, det kommer fler inlägg om Tetris historia denna vecka och de publiceras precis som allt annat här: http://retroguiden.blogspot.com/

#blogg


signatur

Retroguiden - bloggen som tar retrospel och spelhistoria på allvar --> http://retroguiden.blogspot.com/

1
Skriv svar