Annonser, Arcanum & Ekonomi

Medlem
Annonser, Arcanum & Ekonomi

Började fnissa åt en gammal radannons jag såg när jag bläddrade igenom ett gammalt nummer av Svenska hemdatornytt. Sedan blev jag nyfiken på hur det gick och mitt senaste inlägg på Retroguiden är därför en slags efterlysning skulle man kunna säga.

I övrigt blev jag lockad och inspirerad av mitt eget inlägg från i fredags och drog igång gamla Arcanum. Det tog upp alldeles för mycket tid i helgen, men å andra sidan var det utmärkt att fokusera på efter den svidande förlusten i VM-kvalet. Tack Lagerbäck för alla fina år! Hoppas du ersätts av någon annan än Hasse Backe bara.

Det arbete som tagit upp så stor del av min tid (och betalat uselt) de senaste månaderna ser ut att gå mot sitt slut. Efter sista oktober kan jag vara tillbaka i full arbetslöshet vilket innebär större produktion här. Det ekonomiska bakslaget är förstås ett problem och jag funderar på att göra plats för en del annonser för att se om det kan ge något.

Ett annat alternativ är förstås att göra som så många andra och upprätta ett "tiggarkonto" på PayPal. Är det någon idé som låter bra eller finns det andra lösningar? En bättre ekonomisk grund gör att jag kan både förbättra och fördjupa Retroguiden ännu mer så alla förslag mottages tacksamt.

Den nya sajten är på väg men dröjer p g a att alla inblandade har andra jobb att sköta. Ett visst tillskott av pengar skulle förstås skynda på detta massor.

I övrigt har denna bakom kulisserna-blogg dykt upp på ytterligare ett ställe, nämligen Goodgame.se

Utöver det kan man alltid följa mina förehavanden på Twitter: http://twitter.com/retroguiden

Och Retroguiden har som alltid samma bokmärkesbara adress: http://retroguiden.blogspot.com/

#blogg


signatur

Retroguiden - bloggen som tar retrospel och spelhistoria på allvar --> http://retroguiden.blogspot.com/

1
Skriv svar