Old swedish gunners

Medlem
Old swedish gunners

Vet inte om det är passande här, om inte så ber ja om ursäkt.

Vi är ett gäng grabbar och tjejer som spelar diverse spel ihop både på PC och xbox, det är nästan alltid nån trevlig person inne man kan lira nått med. Känner du att du vill ha ett skönt gäng och spela med så tveka inte att höra av dig.

"OSG är en dataspelsklubb för vuxna människor med stort intresse för spel och multimedia. Vi startade föreningen i maj 2008 och har haft många olika utseenden och stilar sedan dess. Idag har vi detta forum för diskussioner och aktiviteter online. För att gå med i klubben behöver du bara registrera dig här och vara minst 18+. Naturligtvis räknar vi med att du brinner för samma intresse som oss och har barnasinnet i behåll. Välkommen!" - Farbrorjoakim.

www.oldswedishgunners.se


signatur

//mvh

Inaktiv

Låter intressant men var lite knapphändig information om eran "verksamhet". Hur många är ni?Åldrar?Anordnar ni någonting speciellt och var? Känner ni varandra i verkligheten? Vilka spel kör ni om ni träffas? Och så vidare...

Skulle vara väldigt intressant att veta då jag "letar" efter några runt stockholmsområdet som är lite äldre.


signatur

© Copyright by T@wo

Medlem

Skulle tippa på att medelåldern ligger runt 30. Vi är ett par stycken aktiva nu och några av dom känner varann på olika vis.

Vi kör Aion, opf: dr, tf2, l4d osv. Vi har snackat om att köra boarderlands cod4 när det släpps. Allt som faller oss in kan man säga, även vissa sport och bilspel körs.

Det är en community typ, vi snackar på forumet vad som släpps sen provar vi det, är det kul kör vi vidare och försöker snacka ihop oss.

Vi är inte så många för tillfället och söker därför fler.


signatur

//mvh

Medlem

Nu har vi kommit igång ordentligt inför vintern med ett par nya medlemmar och fräscha spel..

Kika förbi och kolla om det är något för dig. www.oldswedishgunners.se


signatur

//mvh

Medlem

Vi söker inför hösten folk som spelar lite olika spel som vill hänga med oss. Skriv lite kortfattat om dig själv i vårt forum och vad du kör för spel. Vi har absolut inget krav på närvaro eller skicklighet i spelen, men vi ser gärna att du att engagerar dig i både forumet och TS då vi spelar.

Vi har en mycket folk uppdelat på olika spel just nu, och det skulle vara kul med ett par till för att få till t ex någon L4D2 kväll. Exempel på spel vi kör för närvarande är Company of heroes, L4d, Rift, SC2, WoW, CoD, NfS: shift2. Men vi har även ögonen på dom större släppen under höst/vinter


signatur

//mvh

1
Skriv svar