Filmklipp: Fight Night 4

Inaktiv
Filmklipp: Fight Night 4

Screenshot från Fight Night 4. Grafiken är ju inte att leka med.

What's up, guys?

Hade tänkt köra ett #Fight Night Round 4 test för er idag. Men så blir det tyvärr inte. Eftersom att jag inte har Live Guld på Xboxen utan bara Silver så får man tydligen vänta ett tag innan man kan ladda ner demon. Synd, för var riktigt taggad på det idag.

Bjuder dock på ett litet filmklipp från youtube som jag hittade. Det är en presentation om det nya fysiska grejerna i spelet. Lite förklaringar på vad som skedd från producenten, Brian Hayes, och ytterligare allmän information.

<object width="480" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/a7B0vhR8qiQ&hl=sv&fs=1&color1=0x3a3a..."></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/a7B0vhR8qiQ&hl=sv&fs=1&color1=0x3a3a..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="340"></embed></object>

Men nja, jag tycker fortfarande att #UFC 2009: Undisputed verkar klart mycket bättre, mest pga sparkarna och greppen man får göra. Det är lite mer fysiskt. Kan vara att Fight Night är så pass bra att jag blir totalt såld på det också. Fight Night är ju trots allt skapat av en av spelvärldens bästa företag. Det MÅSTE ju helt enkelt vara bra, eller?

Vi får vänta till demon kommer ut. Då ska vi spela, testa och jämföra. Kan bli intressant. Räknar med att jag kan ladda ner demon i nästa vecka, så håll utkik.

Ha de gött!

#blogg


signatur

--------------------------
http://www.fz.se/bloggar/spelbloggen_/

Medlem
Filmklipp: Fight Night 4

Ser väldigt förbättrat ut.


signatur

Rawr

1
Skriv svar