Fat Princess Guide Del 1

Inaktiv
Fat Princess Guide Del 1

Detta är en guide för alla nybörjare o andra som spelar fat princess

Jag ska börja med att prata om allmämna saker i fat princess t .ex saker som kan hjälpa dig på traven med ditt spelade.

-Håll ihop som en grupp då öker era chanser att vinna

-Om du är workern o de ser att porten är skada , lagade den då för det kostar ingen matrial för det o det är en av de viktigaste punkterna för att försvar fortet.

-För att få tillgång till eld till rangers vapen så ska du uppgradera ranger hatt maskinen.Men elden är kortvarig o är tänkt till att används till att försvar fortet.

-Försök hjälpa han som bär på prinsessan

-Har ni båda prinsessorna o ni ska försvara fortet så rekomenders det att skaffa minst två uppgrade mage låt de stå på murer eller på andra ställen så de kan spamma sin upplanings is attack för då slöar ni ner fiendernas skada på porten.

-När ni som worker samlar matrial och ni blir attackerad försök fly med matrialet så ni får in det i basen, för all matrial är viktig både från början till slut.

-När worker hat maskinen blir uppgraderad så får ni tillgång till en jätte bomb,den här bomben skadar alla,undvick att kasta den på dina vänner eller i din egen bas, som t.ex en spelare tog bomben o kastade den på fienderna som slog på porten de var bara två där o resultat blir att de dör men skadan på porten blir stor o risken är att den förstörs o de kostar att bygga porten på nytt, undvick sånt.

Black Forest
Direkt i början så stick till mitten outposten(pukten) där all metal är samlad, samla in så mycket ni kan innan fienderna kommer.Det finns flera sätt att komma in i fiende fortet,du kan bygga en katapult i ditt fort som skickar dig till deras,

ta över outposten som ligger i ena hörnan vid fiende fortet gå sedan in i outposten så skickar den dig in i fiende basen,bygg de små stegarna o stutse sakerna som finns utanför fiendens bas.
För en snabbt flykt med fiende princsessan så slå sönder planket som täcker för brunnen.

The Great Gorge

När du börjar ta en worker mössan spring sedan ut o samla 3 trä, när du väll har 3 trä i resurs så spring upp till övremitten delen av banan o bygg bron.
Detta kommer ge dig en väg till outposten som är där o all metal som finns där, samla så mycket du kan innan motståndarna kommer.

Forsätter du upp mot bergen så kommer du stötta på en stor sten, denna sten går att förstöra(rekommenderas att du är warrior eller worker när du ska förstöra den annars kommer det ta lång tid att ha i sönder den) när den väl är förstörd så har du fri ingång till fiende basen Den sista vägen är genom att förstöra murparitet som är av den nedre delen av baserna det krävs minst 3 stora bomber för att spränga upp murpartiet.Detta är de endad vägarna som är "smärtfria" för den andra vägen in är genom porten.

Coco Cliffs

Spring in i mitten av banan bygg en stege(kostar 1 trä) spring upp o ta över outposten där, för där finns all metal samla så mycket du kan.Sen när du känner dig redo för att anfalla så är det forsätta upp mot bergen i mitten. så kommer du stötta på stället där du kan bygga en bro.

När du väl är klar med bron så kan du bygga en till stege som gör att du kommer upp på bergs delar vid dessa delar finns det indikator att du kan bygga hoppestudsa(de kostar 1 trä o 1 metal) när du väl har byggt dessa studssaker så öpnnar du upp en väg som leder rakt in i fiendens bas.

De finns ett till sätt att komma in i fiende basen o det är gå längs nedre delen av banan, du kommer stötta på en till indikator för en hoppestudsa, när den väl är byggd så kan du gå längs vägen som leder till fiende fortets "undre del" där finns det en sten som flyger upp o ner hela tiden, hoppa på den o det är fritt fram till fiende prinsessan.

Deep Fried

Med att börja med är denna banan jobbig enligt mina åsikter för att denna banan är fylld med lava som åker upp o ner.Hursomhelst, Försök att få outposten som ligger längst ner i mitten av banan för där finns all metal.För att nå dit snabbare
så kan man hoppa ner via röret som är i övremitten delen,men nackdelen med detta är att fienderna har tillgång till samma rör.Vilket leder ofta till strid direkt i början.

De finns två sätt att komma in i fiende fortet ena är genom att bygga en katapult o det andra är genom att gå "bakvägen" för springer man ända tills fiendens andra port så finns det indikator på att man kan bygga en stege o de bästa är att där finns också en stor sten som täpper igen ett hål, förstör stenen för detta hål leder till nedersta delen av banan(detta hål ska du använda när du ska fly med prinsessan)

De finns ett till snabb flyktväg förutom hålet om du har prinsessan så ska du fly till röret försök att hoppa i där, det som är nackdelen är att om prinsessan är för tung så leder det till att du hamlar i lava.

Rocky Road

Direkt ta över punkten som är längst ner för om fienderna tar över denna så kan de använda den till att komma in i er bas utan problem.De har förstås en också som gör samma sak på sin sida.När du väll har tagit över den så fortsätt längst "vägen" du måste förstöra en stor sten för att komma vidare, när du kommer till mitten outposten ta den(som vanligt så har den också mycket metal vid sig)

För att komma in lätt i fiendens bas så är det bara ta outposten som är längst ner ,för den som sagt "teleportera" en in basen.Den andra vägen är via den flygande sten som är vid varje bas underdel.

Tropical Punch

Detta är samma koncept spring snabbt till mitten punkt för vid den outposten finns där trä o metal.Samla allt du kan tills du dör in princip.

Det roliga är med denna banan är det finns en grotta längst ner på kartan,går du in i den så kommer du hamla precis brevid fiendens bas därifrån så kan du bygga två studse saker som gör att du kan studsa in i motståndarnas fort.

När du väl har prinsessan så fly via grottan för du kommer nämre din egen bas men risken är att du visar för alla hur de kan förflytta sig snabbare.
Detta är samma koncept spring snabbt till mitten punkt för vid den outposten finns där trä o metal.Samla allt du kan tills du dör in princip.

Det roliga är med denna banan är det finns en grotta längst ner på kartan,går du in i den så kommer du hamla precis brevid fiendens bas därifrån så kan du bygga två studse saker som gör att du kan studsa in i motståndarnas fort.

När du väll har prinsessan så fly via grottan för du kommer nämre din egen bas men risken är att du visar för alla hur de kan förflytta sig snabbare.

Hot Suace

Slaget om mitten "ön" metalen o träden finns i mitten punkten.
Detta är en av de jobbiga banorna för det är väldiga bråk i mitten, ingen katapult heller, för att komma in direkt till prinsessan så är det att ta över outposten som är precis utanför motståndar basen.När den väl är er så kommer det komma upp en sten gång som leder till prinsessan.

Soccer
Fotbolls bana gör mål o ha skoj.Finns inget annat att säga.

O nu kommer två små roliga saker man kan göra.

Bombcatapult
Fyll katapulten med bomber o skicka iväg den.

Chickencatapult
Ta kyckling drycken ställ dig vid katapulten, förvandla dig o sen skicka iväg dig med katapulten, du kommer flyga mycket längre än vanligt o i vissa banor så gör det att du kan flyga in i deras fort.

Jag hoppas att du lärde dig nåt med hjälp av denna text om du ser nån felstavning så skicka ett meddelande om det till mig.Känner du för att lira Fat princess med mig så är det bara adda Demodemo222 på Psn.

#blogg


signatur

Psn name:Demodemo222

Medlem
Fat Princess Guide Del 1

Där ser man! Mycket informerade och bra bra guide!
Keep it up!


signatur

hejsanhejsanhejsan

Inaktiv
Skrivet av mosoloa1:

Där ser man! Mycket informerade och bra bra guide!
Keep it up!

Tackar^^ jag ska fylla in de saker jag glömde senare idag, jag hoppas du lärde dig nåt nytt


signatur

Psn name:Demodemo222

1
Skriv svar