Lite film

Medlem
Lite film

Dennis Quaid kommer med en ny sci-fi rulle som verkar vara en blandning av Alien och Dead Space, Pandorum heter filmen som är på väg ut under hösten. Ben Foster, han som är med i bland annat X-men 3 och The Punisher (Thomas Jane versionen), är också med.
Constantine Films är bolaget bakom vilket iallafall borde garantera för bra effekter, Paul WS Anderson producerar vilket kan vara bra eller dåligt. Action lär det bli. Med tanke på hans Event Horizon så borde han kunna få till det men man vet ju aldrig...

Pandorum trailer på Apple.com

Dennis Quaid är också med i Legion, en film med potential att bli riktigt bra. Paul Bettany spelar en ängel och människorna blir fördömda. Lite vibbar från både Fallout och Constantine. Screen Gems ligger bakom vilket bäddar för underhållande action.

Legion trailer på Apple.com

Milla Jovovich nya film heter The fourth kind, baserad på verkliga händelser... Hört den förut?
Det var faktiskt en del skriverier om den här händelsen för några år sedan.
I alla fall är det en slags förlängning av Närkontakt av tredje graden. Fjärde graden innebär att man blir upplockad av aliens. Milla spelar en psykolog som ska reda ut det hela. Eftersom hennes man inte har petat i denna film så kan det faktiskt bli något riktigt bra.

The fourth kind trailer på Apple.com

Apropå Milla så har det kommit fram lite rykten om en ny Resident Evil-film... innan den fjärde ens är klar. Ryktet är att Screen Gems vill göra en reboot på det hela. Inte mig emot egentligen, gillar filmerna men älskar spelen. Hoppas att man gör det rätt den här gången, femte gången gillt eller?
Men om Milla är kvar eller inte återstår att se, en av anledningarna till en reboot ska vara att hon börjar bli dyr i drift...

Mer zombies... Zombieland är en ny film med Woody Harrelson. En komisk film verkar det som, enligt Imdb ska även Bill Murray vara med som karaktären "Zombie". Trailern är skön så man får bara hoppas att resten också är det.

Musik är ju också roligt, 3 Doors Down finns ju nu som download till Rock Band. Låten Kryptonite i alla fall. Deras sångare har dessutom gått och gängat sig.

Våra egna metalkungar In Flames ska ju spela i Svedala i vinter, Göteborg, Malmö och Stockholm står på schemat. Ståplats i Stockholm ska tydligen redan vara slut då jag fick nöja mig med en sittplats enligt en vän. Med sig har In Flames bland annat Killswitch Engage, Every time I die och svenska Dead by april.

#blogg

KoP
Medlem
Medlem

Tack för länken, missade den

1
Skriv svar