Social kreativitet

Skägg.
10 Chambers
Social kreativitet

Att skriva är inte särskilt socialt. Det kan nog alla hålla med om. Vi får en viss interaktion med publiken när vi väljer ett medium som internet men själva utförandet är mer synonymt med "ensam med kaffekopp" snarare än "gemytligt samkväm". Därför kan jag avundas de som lagt sina erfarenhetspoäng i det musikaliska talangträdet. Att kunna dra av några allsångsvänliga låtar i sommarkvällsvärmen. Sen finns det ju de där som är vän med både instrumenten och pennan, som skriver musik som hittar hemliga vägar längs din ryggrad. As.

#blogg


signatur
Medlem
Social kreativitet

Allt börjar med en tanke, men avslutas med en handling, och det är dessa handlingar som definerar ditt liv idag! Visst hade du kunnat åka ut på vissa avsticksvägar, men det finns ingen garanti att du skulle ha haft det bättre än idag med din egen skapade familj!

Nu vart vi väldigt djupa här, men att sitta o grubbla på vad man inte gjorde föder ingenting. Du är formad efter din familjs normer och värderingar och du ska va stolt över det just du har åstakommit, och jag slår vad om att det finns dem som önskar att de har de egenskaper du besitter.

Glad Midsommar på dig!

Skägg.
10 Chambers

Jävlar, drunknade nästan där. Kram på dig!


signatur
1
Skriv svar