Vad håller ni på med Kent?

Skägg.
10 Chambers
Vad håller ni på med Kent?

[fright]<img src="http://media.kent.nu/2010/06/omslag-album-500-215x213.jpg" width="200">[/fright]Om du anser att Kent är skräp, läs detta först. Själv hade jag låten Utan Dina Andetag i kyrkan på mitt bröllop så bandet har en given plats i mitt musikliv. I alla fall innan de fick för sig att det var okej att synthrunka i mitt öra.

Förra platta Röd var ett rejält sidospår ljudmässigt, borta var deras underbara gitarrer, hjärtknipande melodier och Jocke Bergs röst var ofta förstörd genom olika mixerfilter. Katastrof. Det korta förhandssnacket inför En Plats i Solen sa att det var gamla Kent som skulle höras på de tio spåren men redan i den första låten, som börjar väldigt lovande, går det snett. Varje Gång Du Möter Min Blick är den enda låten med minimalt synthanvändande och får således bära upp hela existensberättigandet för plattan.

Fotnot: jag blir inte förvånad när förbandet på deras turné är ambientbandet Roll the Dice.

#blogg


signatur
Vad håller ni på med Kent?

Jag anser inte att de är skräp, tycker de är OK, men deras vemodighet är deprimerande och ger ingen samklang i mitt musikaliska hörnrum, vad de däremot är riktigt bra på är deras grafiska profil, men det är en annan femma.


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

Skägg.
10 Chambers

Det är just vemodigheten som tilltalar mig så starkt. Jag tycker att deras omslag, om det är dem du syftar på, är lite spretiga. I alla fall på de tre senaste. Polygonskelett med Gollum-crush, minimalistisk pussmun och här en solnedgång.


signatur
Redaktör

Well, du får väl söka dig vidare till folk som vet att det här med vemod, det skojar man inte om.


signatur
Medlem

Tycker nya skivan är bättre än Röd

bästa låtarna är

-Gamla Ullevi
-Skisser för sommaren
-Ärlighet Respekt Kärlek
-Passagerare


signatur

Min Dator Går På StjärnKraft !

Medlem

Jag har inte lyssnat på det albumet än, men musiker måste få möjligheten att gå vidare och utvecklas, även om det innebär ett rejält sidospår. Dom har väl råd att experimentera när de nu är så kända..

1
Skriv svar